Particuliere woning

De uitdaging en het onderscheidend vermogen van dit ontwerp zocht de architect in de bijzondere elementen en kleine details. Om… | »

JT Bioscoop

Met de komst van de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum is één van de grootste en meest geavanceerde bioscopen in Nederland… | »

VMRG-lid:
Intal BV

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd tot een foodhall met… | »

VMRG-lid:
H. Baars BV

Restaurant en Leeuwenverblijf Diergaarde Blijdorp

Zowel het leeuwenverblijf als het restaurant zijn Rijksmonumenten die compleet gerenoveerd en aangepast zijn aan de moderne… | »

VMRG-lid:
JM VAN DELFT & ZN

Motel One

Motel One, gelegen op een fraaie locatie recht tegenover de hoofdingang van de RAI te Amsterdam is de eerste vestiging van de… | »

VMRG-lid:
Blitta BV

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd tot een foodhall met… | »

VMRG-lid:
H. Baars BV

MFA de Heerd

In één jaar tijd is in Heerde Oost een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) gebouwd. Het gebouw huisvest vier… | »

Tweede deel OV Terminal

Ruim vijftien jaar na de eerste plannen voor de vernieuwing van Station Utrecht Centraal, opende op 7 december vorig jaar de… | »

VMRG-lid:
Metaglas BV

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht van aannemer JP van… | »

Courtyard

In het Atlas ArenA-complex in Amsterdam Zuidoost realiseerde Bouwbedrijf De Vries en Verburg een nieuw Marriott hotel. Het… | »

Blitta BV

« Terug

Bedrijfsnaam Blitta BV
Adres Maasheseweg 77
  5804 AB VENRAY
Telefoon 0478 - 55 55 55
Fax
Website www.blitta.nl
Showroom Nee
Contactpersoon Dhr. H. Schamineé

Producten & Diensten
Productvoorbeelden glasdak- en gevelconstructies, keramiekgevels, natuursteengevels, plaat- en zetwerk, schuifdeuren, vliesgevels, ramen, deuren, elementengevels, Hoofdactiviteiten
utiliteitsbouw, woningbouw, Verwerkte materialen
aluminium, staal, RVS, Verwerkte systemen
Alcoa, Eigen systeem / systemen, Jansen, Schüco, Speciale ervaring in

- projectmatig ontwikkeling van multimateriaal samengestelde (complexe) gevelconstructies
- hoogwaardige geveltechniek
- geprefabriceerde gevelsystemen
- gevelrenovatie

Bedrijfsinformatie

Innovatieve gevelbouwpartner, actief op het vlak van utilitaire werken en grootschaliger woningbouw.

Al sinds de oprichting is Blitta sterk gericht op innovatie. Met onze kennis, ervaring en creativiteit bieden we architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars totaaloplossingen bij het ontwerp en de bouw van een gevelconstructie. We nemen als co-designer en co-maker graag de verantwoordelijkheid voor de hele gevel op ons. Onze engineers denken mee met architecten over de vraag of en hoe een beeldbepalend ontwerp is te maken. Onze specialisten in de werkplaats zoeken voor ieder project naar de beste methode om de gevelelementen te produceren en te monteren. En we onderzoeken continu hoe we, door nieuwe technische functionaliteiten in onze gevelsystemen te verwerken, een duurzame bijdrage kunnen leveren aan een prettig leefklimaat binnen en buiten een gebouw.

Uw uitdaging, onze pasende oplossing!


Omzet
Categorie H, 15-20 miljoen euro

Certificaten
VMRG-Keurmerk Staal VMRG-Keurmerk Aluminium VCA AluEco