Particuliere woning

De uitdaging en het onderscheidend vermogen van dit ontwerp zocht de architect in de bijzondere elementen en kleine details. Om… | »

Restaurant en Leeuwenverblijf Diergaarde Blijdorp

Zowel het leeuwenverblijf als het restaurant zijn Rijksmonumenten die compleet gerenoveerd en aangepast zijn aan de moderne… | »

VMRG-lid:
JM VAN DELFT & ZN

Courtyard

In het Atlas ArenA-complex in Amsterdam Zuidoost realiseerde Bouwbedrijf De Vries en Verburg een nieuw Marriott hotel. Het… | »

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht van aannemer JP van… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd tot een foodhall met… | »

VMRG-lid:
H. Baars BV

Motel One

Motel One, gelegen op een fraaie locatie recht tegenover de hoofdingang van de RAI te Amsterdam is de eerste vestiging van de… | »

VMRG-lid:
Blitta BV

Tweede deel OV Terminal

Ruim vijftien jaar na de eerste plannen voor de vernieuwing van Station Utrecht Centraal, opende op 7 december vorig jaar de… | »

VMRG-lid:
Metaglas BV

JT Bioscoop

Met de komst van de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum is één van de grootste en meest geavanceerde bioscopen in Nederland… | »

VMRG-lid:
Intal BV

Van der Valk

Het nieuwe hotelcomplex van Van der Valk langs de A12 bestaat uit 150 luxe kamers en 15 multifunctionele vergader- en… | »

VMRG-lid:
Rollecate Groep

JT Bioscoop

Met de komst van de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum is één van de grootste en meest geavanceerde bioscopen in Nederland… | »

VMRG-lid:
Intal BV
«« Terug

De NSG Group neemt deel aan Integrated Systems Europe 2018 in Amsterdam

02-02-18

De NSG Group zal tijdens de ISE beurs van 6 t/m 9 februari 2018 in Amsterdam verschillende hoogwaardige glasproducten presenteren. Integrated Systems Europe staat bekend als
's werelds best bezochte beurs op het gebied van professionele audio/video en de integratie van elektronische systemen.

 

NSG Group biedt een breed scala aan glasproducten voor de generieke tot meer complexe digital signage toepassingen. De digital signage en display producenten zijn op zoek naar glasproducten en verwerkingscapaciteiten waarmee het eindproduct aan de vereiste specificatie voor de eindtoepassing kan voldoen.

 

Dit jaar presenteren we onze producten in een aantal toepassingen, zoals een tweede generatie niet-geleidende spiegel Pilkington MirroView™ in een touchscreen toepassing. En we laten een toepassing zien van een van onze anti-reflecterende glasproducten Pilkington OptiView™. Pilkington OptiView™ glas vermindert de weerkaatsing van fel licht via bijvoorbeeld digitale displays, televisies, computerschermen en vlakke panelen. Het kan de reflectie terugdringen tot minder dan 1% van het oppervlak aan de voorzijde en heeft tegelijkertijd een hoge lichtdoorlatendheid. Pilkington OptiView™ Ultra is vervaardigd van ijzerarm glas voor een hoge lichtdoorlatendheid en uitstekende helderheid/kleurweergave. Het is verkrijgbaar als monolithisch enkel of dubbel gecoat product of als gelaagd glas: Pilkington OptiView™ Ultra Protect.

 

Ons brede productgamma voor digitale toepassingen omvat ook een ultradun glas met een dikte van minder dan 1 mm, zoals NSG UFF™ en NSG glanova™, geleidende glasproducten met TCO-coatings (NSG TEC™), veiligheidsglas en meer.

 

Het team van de NSG Group op ISE 2018 kijkt er naar uit om alle bezoekers te ontmoeten die meer willen weten over de verschillende Pilkington glasoplossingen.

 

Bezoek ons op de NSG Group stand #8-K475.