Van der Valk

Het nieuwe hotelcomplex van Van der Valk langs de A12 bestaat uit 150 luxe kamers en 15 multifunctionele vergader- en… | »

VMRG-lid:
Rollecate Groep

Restaurant en Leeuwenverblijf Diergaarde Blijdorp

Zowel het leeuwenverblijf als het restaurant zijn Rijksmonumenten die compleet gerenoveerd en aangepast zijn aan de moderne… | »

VMRG-lid:
JM VAN DELFT & ZN

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd tot een foodhall met… | »

VMRG-lid:
H. Baars BV

Tweede deel OV Terminal

Ruim vijftien jaar na de eerste plannen voor de vernieuwing van Station Utrecht Centraal, opende op 7 december vorig jaar de… | »

VMRG-lid:
Metaglas BV

Courtyard

In het Atlas ArenA-complex in Amsterdam Zuidoost realiseerde Bouwbedrijf De Vries en Verburg een nieuw Marriott hotel. Het… | »

MFA de Heerd

In één jaar tijd is in Heerde Oost een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) gebouwd. Het gebouw huisvest vier… | »

JT Bioscoop

Met de komst van de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum is één van de grootste en meest geavanceerde bioscopen in Nederland… | »

VMRG-lid:
Intal BV

Particuliere woning

De uitdaging en het onderscheidend vermogen van dit ontwerp zocht de architect in de bijzondere elementen en kleine details. Om… | »

Courtyard

In het Atlas ArenA-complex in Amsterdam Zuidoost realiseerde Bouwbedrijf De Vries en Verburg een nieuw Marriott hotel. Het… | »

Restaurant en Leeuwenverblijf Diergaarde Blijdorp

Zowel het leeuwenverblijf als het restaurant zijn Rijksmonumenten die compleet gerenoveerd en aangepast zijn aan de moderne… | »

VMRG-lid:
JM VAN DELFT & ZN
«« Terug

Nieuw type Pilkington Insulight™ met ScreenLine® voor bestaande kozijnen

19-09-17

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de jaloezieën tussen het glas zitten. Er is een nieuw type ontwikkeld dat toegepast kan worden in bestaande kozijnen. Alle onderdelen van dit nieuwe type Pilkington Insulight™ met ScreenLine® zijn speciaal ontwikkeld voor een spouw van 16 mm.

 

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de keuken en badkamer, maar ook voor de woonkamer en slaapkamer. Onlangs is Pilkington Insulight™ met ScreenLine® in samenwerking met Glas- en schildersbedrijf Van der Zee geplaatst in de slaapkamer en badkamer van de woning van de familie Snoeks. De eigenaren zijn heel tevreden over het eindresultaat. “De jaloezieën tussen het glas kunnen we eenvoudig bedienen en zo de mate van privacy bepalen. Het biedt ons veel voordeel en gemak en de jaloezieën hoeven we niet meer schoon te maken”, aldus mevrouw Snoeks. Peter van der Zee, van Glas- en schildersbedrijf Van der Zee: “Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een fantastisch product en ik heb al vele jaren ervaring met het plaatsen ervan. Met het nieuwe type jaloezieën tussen glas kunnen we ook mensen blij maken die het in bestaande kozijnen willen plaatsen.”

 

Het product wordt ook veel toegepast voor kantoren en luxe jachten vanwege de privacy en het gemak. Omdat de jaloezieën tussen het glas zitten hoeven de jaloezieën niet schoongemaakt te worden en weer en wind kunnen de jaloezieën niet beschadigen. Ook kan de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect naar wens afgestemd worden. Het systeem sluit naadloos aan bij de nieuwste inzichten met betrekking tot energiehuishouding in woningen, zoals het passiefhuis concept. In situaties waar men juist gebruik wil maken van de gratis zonne-energie, kan dit perfect geregeld worden door de jaloezieën verder open te kantelen of op te trekken. Er is een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren leverbaar. Er is ook een gemotoriseerde uitvoering op zonne-energie verkrijgbaar, met één afstandsbediening kan de gewenste mate van zonwering en privacy geregeld worden.