Courtyard

In het Atlas ArenA-complex in Amsterdam Zuidoost realiseerde Bouwbedrijf De Vries en Verburg een nieuw Marriott hotel. Het… | »

Van der Valk

Het nieuwe hotelcomplex van Van der Valk langs de A12 bestaat uit 150 luxe kamers en 15 multifunctionele vergader- en… | »

VMRG-lid:
Rollecate Groep

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd tot een foodhall met… | »

VMRG-lid:
H. Baars BV

Particuliere woning

De uitdaging en het onderscheidend vermogen van dit ontwerp zocht de architect in de bijzondere elementen en kleine details. Om… | »

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht van aannemer JP van… | »

MFA de Heerd

In één jaar tijd is in Heerde Oost een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) gebouwd. Het gebouw huisvest vier… | »

Motel One

Motel One, gelegen op een fraaie locatie recht tegenover de hoofdingang van de RAI te Amsterdam is de eerste vestiging van de… | »

VMRG-lid:
Blitta BV

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht van aannemer JP van… | »

Tweede deel OV Terminal

Ruim vijftien jaar na de eerste plannen voor de vernieuwing van Station Utrecht Centraal, opende op 7 december vorig jaar de… | »

VMRG-lid:
Metaglas BV

Restaurant en Leeuwenverblijf Diergaarde Blijdorp

Zowel het leeuwenverblijf als het restaurant zijn Rijksmonumenten die compleet gerenoveerd en aangepast zijn aan de moderne… | »

VMRG-lid:
JM VAN DELFT & ZN
«« Terug

Kom 25 januari naar de VMRG presentaties op Gevel

23-01-18

Op donderdag 25 januari a.s. geeft Stingo Huurdeman van de VMRG interessante presentaties op de vakbeurs Gevel in Ahoy, Rotterdam. Wij verwelkomen u graag bij onderstaande presentaties:

 

11.30 – 12.00 uur Innovatietheater
Scan uw kozijn met een smartphone en vind alle informatie


Stingo Huurdeman vertelt hier over het Facade Identification System dat het mogelijk maakt om een gevelelement gedurende de hele life cycle identificeerbaar te maken en hier digitaal informatie aan te koppelen. Zie voor meer informatie de website van Gevel  

 

15.00 – 16.00 uur Arena
Circulaire gevelbouw van vier kanten belicht


Stingo Huurdeman geeft de aftrap van vier korte presentaties over de circulaire gevelbouw. Hij gaat hier in op de drie servicelevels in een circulaire geveleconomie. Zie voor meer informatie de website van Gevel

 

Er zijn diverse VMRG bedrijven op Gevel vertegenwoordigd, dus de beurs is zeker een bezoekje waard!