Tweede deel OV Terminal

Ruim vijftien jaar na de eerste plannen voor de vernieuwing van Station Utrecht Centraal, opende op… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht… | »

JT Bioscoop

Met de komst van de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum is één van de grootste en meest geavanceerde… | »

MFA de Heerd

In één jaar tijd is in Heerde Oost een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) gebouwd. Het… | »

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht… | »

Van der Valk

Het nieuwe hotelcomplex van Van der Valk langs de A12 bestaat uit 150 luxe kamers en 15… | »

Tweede deel OV Terminal

Ruim vijftien jaar na de eerste plannen voor de vernieuwing van Station Utrecht Centraal, opende op… | »

JT Bioscoop

Met de komst van de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum is één van de grootste en meest geavanceerde… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Telesto, Amsterdam

VMRG-leden Hermeta Gevelbouw BV *
VMRG-partners Schüco Nederland BV
*) is projectbeheerder

Opdrachtgever Peva Vastgoed
Architect Forum Architecten & Planners BV
Aannemer Heilijgers
Opleverdatum Maart 2017
Provincie Noord-Holland


Projectcategorie

Thema's

Projectomschrijving

Kantorenpaviljoen Telesto aan de Fred. Roeskestraat is een toplocatie in Amsterdam.

 

Het kantoor aan de Zuidas bestaat uit drie losstaande gebouwen. De strak vormgegeven gevels met plafondhoge ramen en witte aluminium kozijnen lopen over in de tevens van aluminium gemaakte dakrand, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

 

De ramen hebben een ingebouwde sensor die signaleert of een raam open staat. Bij alarm kan daardoor precies worden afgelezen om welk raam op welke verdieping het gaat. De kantoren hebben transparante geveldelen aan de Fred. Roeskestraat en aan de achterzijde is gebruikgemaakt van zeefdrukbeglazing met een door de architect ontworpen patroon.


« Terug