Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

«« Terug

AGC vervolgt het succesverhaal van Lacobel T

03-06-14

Om in te spelen op de sterk veranderende voorkeuren en wensen van verwerkers en architecten, heeft AGC Glass Europa zijn assortiment hardbaar lakglas Lacobel T uitgebreid met 11 nieuwe trendsettende kleuren, verkrijgbaar sinds eind mei 2014.

In navolging van de eerste 4 Lacobel T-kleuren, Cool White, Crisp White, Zen Grey and Deep Black, heeft AGC het kleurenpalet van zijn unieke voorgelakte, hardbare glasassortiment verder uitgebreid. Met 11 nieuwe, moderne kleuren (zoals Mustard Yellow, Petrol Green, Royal Blue, Oyster White, om er maar een paar te noemen) kunnen architecten en ontwerpers nu nog flexibeler designs creëren en hun creativiteit de vrije loop laten.

AGC combineert veiligheid en trendsettende kleuren
Lacobel T gehard glas is sterk, veilig en buitengewoon goed bestand tegen thermische schokken en UV-straling, precies de eigenschappen die voor architecten, ontwerpers en gevelbouwers van belang zijn bij gebruik in riskante omgevingen, binnen én buiten. En met 15 trendsettende kleuren om uit te kiezen, zijn de mogelijkheden eindeloos: tafelbladen, openbare toiletten, winkelgebouwen of gevelbedekking, inclusief borstweringen, enzovoort, enzovoort.

Profijt voor iedereen
Ook verwerkers hebben baat bij Lacobel T: met een voorgelakt glas dat meteen in de fabriek gesneden en gehard kan worden, beschikken zij immers over meer flexibiliteit in het beheren van hun productielijnen, bestellingen en voorraden, en kunnen ze sneller inspelen op de behoeften uit de markt.
Doordat AGC de lak op industriële wijze aanbrengt, wordt bovendien een uniforme en unieke look verkregen, en is zowel de plaatsing als het onderhoud heel eenvoudig.