Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

Aldowa BV wint Metaalunie New Business Award 2014

19-09-14

‘Een mooi voorbeeld van een prachtig mkb-bedrijf’ Met deze woorden omschreef juryvoorzitter Daan Kersten, Aldowa BV uit Rotterdam, de trotse winnaar van de Metaalunie New Business Award 2014. Dit MKB-metaalbedrijf heeft zich volgens de jury op excellente wijze onderscheiden door ‘binnen de organisatie een cultuurverandering door te voeren met toepassing van lean concepten en een sterke decentralisatie van verantwoordelijkheden wat geleid heeft tot een lerende organisatie’, motiveerde Kersten de keuze voor het bedrijf. ‘

Aldowa BV is een plaatwerkbedrijf dat zich met name positioneert in de bouw en infra. Het is van huis uit een loonbedrijf. Na bedrijfsovername in 2007 hebben nieuwe eigenaren gekozen voor nieuwe strategische positionering van marktfocus (bouw en infra) en afdekken van totale orderrealisatie van contact met architect tot eindmontage, waarmee extra toegevoegde waarde gecreëerd wordt. Er wordt gewerkt met een aantal strategische partners. Daarmee zijn ze nu partner in de realisatie van aansprekende projecten in binnen- en buitenland. Het streven is de beste gevelbouwer van de Benelux te worden.

Het bedrijf won de Metaalunie New Business Award omdat het zich volgens de jury onderscheidt door een voortdurende aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in afdektechnieken. “De markt wordt proactief benaderd, waarbij het bedrijf dichter naar en bij de klant kruipt”, aldus Daan Kersten.