Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

Aldowa Nieuwe Held VNO-NCW Regio Rotterdam 2015

10-12-15

Aldowa is op 8 december uitgeroepen tot Nieuwe Held 2015 in de regio Rotterdam. Directeur-eigenaren Jan Boom en Allard Droste ontvingen de prijs uit handen van burgemeester Aboutaleb tijdens de eindejaarsbijeenkomst van VNO-NCW Regio Rotterdam op het stadhuis.

“Aldowa is een kerngezond bedrijf in plaatwerk, met bijzondere toepassingen in bouw en infra. Een vernieuwer binnen een relatief conservatieve sector, vooral omdat het bedrijf een platte organisatie is waarin alle werknemers betrokken zijn bij de innovaties en ook bij het binnenhalen van de opdrachten”, verklaarde juryvoorzitter Diederik van Dommelen de keuze voor Aldowa. “Het bedrijf heeft de grootste impact op onze stad, het grootste innovatief vermogen en een uitstekende financiële uitgangspositie.”
Aldowa realiseerde het plafond van de Markthal, een hedendaagse versie van de Sixtijnse Kapel.

In het afgelopen jaar hebben tien bedrijven om de prijs gestreden: Aldowa, Atelier van Lieshout, Mach3Builders, Magnet.me, Parx Plastics and Additives, Skycap Netherlands, Spark design & innovation, Symbid en VirtualMedSchool. Boom en Droste zijn bijzonder trots dat Aldowa uit deze ijzersterke groep bedrijven uitverkoren is tot Nieuwe Held. Droste: "Alle partners en medewerkers van Aldowa zijn nieuwe helden omdat wij samen dromen waarmaken. Het hele team is heel trots om deze waardering te krijgen. Alle medewerkers van Aldowa dragen de titel 'Nieuwe Helden 2015’, met trots."

Sinds 2013 organiseert VNO-NCW Regio Rotterdam ieder jaar de Nieuwe Helden-verkiezing en geeft de winnaars een podium, zodat zij anderen kunnen inspireren met hun visie, passie en excellent ondernemerschap. De Nieuwe Helden zijn de vernieuwers en versnellers in het bedrijfsleven.