Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

«« Terug

De Rollecate Groep innoveert met unieke QR Code!

05-03-15

Kumij en Gevelbeheer Nederland, onderdeel van de Rollecate Groep, innoveren met een unieke QR Code. Alle kunststof kozijnen, door Kumij geproduceerd, worden vanaf 2015 met een in het profiel gelaserde QR Code geleverd. De QR Code is zo geplaatst dat deze geen afbreuk doet aan de esthetische eigenschappen van de kunststof kozijnen.

Roelof Docter, directeur Kumij, legt uit. “Voor periodiek onderhoud of in geval van acute service is het door de QR Code mogelijk om project specifieke informatie naar boven te halen. De gebruiker van de kozijnen kan de QR Code op een eenvoudige wijze scannen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een mobiele telefoon”. Vervolgens belandt de gebruiker op een speciaal ingerichte webpagina met project- en productspecifieke informatie. Wanneer er contact opgenomen wordt met Gevelbeheer Nederland om het onderhoud of de service uit te voeren zijn alle benodigde gegevens accuraat en snel voorhanden.

Op deze manier wordt de service en onderhoud optimaal afgestemd op de situatie van de klant en kan er snel geschakeld worden. “De klant wordt ontzorgd en is goedkoper uit omdat wij alle benodigde gegevens bij de hand hebben en geen opnames hoeven te doen”, aldus Roland van Slooten, directeur Gevelbeheer Nederland. De Rollecate Groep is de eerste speler binnen de gevelbranche die deze service aanbiedt en wil met deze klantgerichte innovatie haar toonaangevende positie versterken. Het komende jaar zal de QR code ook voor de aluminium en stalen kozijnen ontwikkeld worden.