Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

«« Terug

Duco en Opleidingsbedrijf InstallatieWerk sluiten partnership

15-07-15

Als voortrekker in de aanpak van een gezond binnenklimaat heeft Duco in juni een partnership afgesloten met Opleidingsbedrijf InstallatieWerk, regio’s Achterhoek Rivierenland en Brabant-Zeeland. De ventilatiespecialist voorziet onder meer gratis praktijkgerichte opleidingen voor lesgevers en bijhorend lesmateriaal, en geeft zo mee invulling aan een gezonde, comfortabele én energiezuinige leefomgeving in toekomstige nieuwbouw- en renovatieprojecten in de beide regio’s.


Met deze samenwerking versterkt Duco zijn positie nog verder in de Nederlandse installatiemarkt. Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Nederland richt zich immers op het opleiden van installateurs en is met ruim 3500 leerlingen in acht regio’s de grootste opleider in de Nederlandse installatiebranche. Op dit moment werkt Duco samen met Opleidingsbedrijven in twee van de acht regio’s: Achterhoek Rivierenland en Brabant-Zeeland.


Verrijkend voor beide partijen
“De samenwerking met Didam en Nijmegen enerzijds, en Veldhoven en ’s-Hertogenbosch anderzijds, respectievelijk de grootste praktijkvestigingen van de regio Achterhoek Rivierenland en Brabant-Zeeland, kan voor beide partijen verrijkend werken”, stelt Edwin Spijker, Adviseur Installatiemarkt bij Duco. “Zo brengen we de lesgevers via gratis praktijkgerichte opleidingen kennis bij op het vlak van natuurlijke ventilatie met mechanische afvoer. We voorzien telkens een totaalpakket met onder meer één DucoBox Silent, één Bedieningsschakelaar, één DucoBox dummy en drie afvoerventielen onder de vorm van de DucoVent Basic. Nadien leggen zij op hun beurt het monteren en het inregelen aan de installateurs in opleiding uit. Op die manier willen we niet alleen de lesgevers en de leerlingen meenemen in de moderne wereld van mechanische afvoer. Het is voor ons ook belangrijk dat de installatie in de praktijk correct verloopt. Dit bevordert immers de werking en levensduur van de ventielen en afvoerventilatoren, wat het comfort van de bewoner enkel maar ten goede komt.” Volgens Edwin Spijker zal het niet bij de regio’s Achterhoek Rivierenland en Brabant-Zeeland blijven, maar zullen er in de nabije toekomst nog partnerships met Opleidingsbedrijven uit andere regio’s gesloten worden.