Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

«« Terug

Duurzaam Gebouwd neemt Building Holland over

26-06-15

Kennisplatform Duurzaam Gebouwd en beursorganisator RAI Amsterdam hebben de afgelopen twee jaar met succes de vakbeurs Building Holland getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouwsector. Om het event verder te laten groeien besloten de organisaties om hun samenwerking te verlengen, in een nieuwe samenwerkingsvorm. Duurzaam Gebouwd neemt vanaf nu de volledige organisatie van Building Holland op zich, terwijl RAI Amsterdam als faciliterend partner optreedt.
 
Succesformule doorzetten
Voortbordurend op de succesformule wordt de langdurige samenwerking tussen RAI Amsterdam en Duurzaam Gebouwd voortgezet. Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga is blij met de langdurige overeenkomst. “We kijken uit naar een succesvolle toekomst. In 2015 was er een sterke groei in bezoekers van maar liefst 24 procent ten opzichte van het jaar ervoor. In 2016 groeien we naar 150 partners en blijft de focus op een integrale doelgroep, waarbij we de aspecten ‘horen’ en ‘ontmoeten’ behouden. Komende editie voegen we daar ‘het zien en beleven’ van innovaties en concepten aan toe.” 
 
Integraal event
Building Holland is hét integrale event voor de bouwsector in Nederland waarbij alle schakels in de keten samengebracht worden voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers. De volgende editie staat gepland van 22 tot en met 24 maart 2016 in RAI Amsterdam. 

Foto: Ondertekening langdurige samenwerkingsvorm Building Holland, links Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga, rechts Marieke Visser, directeur nationale beurzen en marketing RAI Amsterdam