Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

«« Terug

‘Ernest’ showroom pakt in NY uit met Belgische topmerken

18-05-16 Ontdek Belgisch design en architectuur in hartje New York

Een nieuw design-collectief rond de laatste Belgische architecturale en design producten van d’Apostrophe, Royal Botania, Renson en Delta Light opende op 11 mei in 5th Avenue in New York een exclusieve showroom die luistert naar de naam ‘Ernest’. Daar zullen naast binnen- en buitenmeubelen ook de laatste nieuwe trends in verlichting, oplossingen voor gezond wonen, vloerbekleding en meer te vinden zijn. Uitgerust met ‘state of the art’ technologie is de showroom tegelijk ook inzetbaar als unieke evenementenlocatie. 

 

Op 11 mei opende ‘Ernest’ z’n deuren in hartje New York City. Deze showroom annex ‘experience center’ staat voor enkele van Belgiës meest high end residentiële en projectoplossingen voor (interieur)architecten en particulieren. 

Met voet aan de grond op Amerikaanse bodem, past Renson met z’n oplossingen voor gezond en comfortabel binnen en buiten leven perfect in het rijtje partners dat zijn schouders zet onder dit initiatief. 

Verwacht geen traditionele showroom, maar bereid je voor op een multifunctionele ruimte die naast showcases ook de perfecte locatie is als flexibele ontmoetingsruimte voor sociale en culturele evenementen met een typisch Belgische toets. Met deze showroom wil oprichter D’Apostrophe vooral een trend zetten, een ontmoetingsplaats creëren die bezoekers inspireert op het vlak van designoplossingen voor binnen en buiten: van meubels over verlichting, vloerbekleding en terrasoverkappingen. De naam ‘Ernest’ werd specifiek gekozen met de bedoeling om de Vlaamse roots van de partners te benadrukken.

 

Paul Renson (CEO Renson): “Deze showroom is voor ons een belangrijke tool om architecten over de hele Verenigde Staten te inspireren en hen kennis te laten maken met de design oplossingen die Renson biedt om zowel binnen als buiten gezond en comfortabel te kunnen wonen”

 

De ambitie van Renson om uit te groeien van een Belgisch familiebedrijf tot een wereldspeler op het vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen is niet nieuw. En de opening van ‘Ernest’ in New York zet dit alleen maar extra in de verf. Met directe vluchten naar de Oostkust van de USA en met de status van zakenhoofdstad van de Verenigde Staten is New York wat Renson betreft dan ook de uitgelezen locatie voor deze showroom.

 

Ernest - 255th avenue New York, NY, 10016 - www.ernest-ny.com