Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

«« Terug

FAAC Wereldwijd zomeractie

04-07-16

Om u te laten zien dat FAAC wereldwijd aanwezig is, hebben zij een zomeractie: FAAC Wereldwijd. Win verschillende prijzen met een (vakantie) foto van u met een FAAC product! 

 

Post uw mooiste FAAC foto met hashtag #FAAC2016 op de facebookpagina van FAAC BV en maak kans op een weekendje Bologna of één van de 2 shirts van Bologna FC! Waarom Bologna? Het hoofdkantoor van de FAAC Group is gevestigd in Bologna, Italië, en is shirtsponsor van dit voetbalelftal.

 

Heeft u ons logo op een product gezien? Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een foto van het product. Belangrijk is, dat het product te herkennen moet zijn. U deelt vervolgens uw kunstwerk voor eind oktober onder hashtag #FAAC2016 op Facebook en doet zo automatisch mee aan de wedstrijd.

 

FAAC Tubular Motors wordt FAAC BV

In januari 2015 zijn FAAC Tubular Motors en Kemko Doetinchem gefuseerd tot FAAC BV en samengevoegd op één locatie. FAAC Tubular Motors is specialist op het gebied van motoren en besturingen voor rolluiken en zonwering en bedient vanuit Doetinchem de Benelux-landen, Oostenrijk en Duitsland. KEMKO Doetinchem is ruim 27 jaar actief op de Nederlandse markt van automatische deuren en sinds 2011 onderdeel van de FAAC Group. De handelsnamen FAAC Tubular Motors en KEMKO Doetinchem worden op dit moment nog gebruikt, maar zullen in de toekomst geheel verdwijnen. De merknamen FAAC en altron blijven beiden bestaan en worden, nu en in de toekomst, continu doorontwikkeld.