MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

FD Gazelle Award voor technische uitzender Profimax

10-11-17

Gespecialiseerd technisch uitzendbureau Profimax in Rosmalen heeft donderdag 9 november een FD Gazelle Award in de wacht gesleept. Dit is de jaarlijkse prijs voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.


Profimax ontving de award in de regio Zuid. De uitreiking vond plaats in het Evoluon in Eindhoven. Jaarlijks selecteert het FD per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei. Om voor de prijs in aanmerking te komen moeten bedrijven onder meer gedurende drie jaar een ononderbroken omzetgroei van minstens 20% realiseren en financieel gezond zijn. Profimax ontving de Gazelle Award in de omzetklasse middelgroot. 


Vertrouwen opdrachtgevers
Profimax is in 2012 opgericht en specialiseert zich in het uitzenden van technici op het gebied van dak- en geveltechniek, zoals projectmonteurs, productiemedewerkers, projectleiders, hoofduitvoerders en CAD-tekenaars. Profimax-directeur Henri Lensen noemt het ontvangen van de award ‘een heel mooie bevestiging van het vertrouwen dat opdrachtgevers al sinds de oprichting in ons hebben’.


Gemotiveerde en deskundige technici
Met Profimax biedt Lensen opdrachtgevers de hoge mate van flexibiliteit die zij nodig hebben. “Het aanbod van gemotiveerde en deskundige technici is al jaren uitermate schaars en de huidige ontwikkeling van de economie versterkt dat nog eens. Twee elementen geven ons een riante voorsprong binnen ons segment van dak- en geveltechniek. We zijn zelf afkomstig uit deze sector dus we hebben aan een half woord genoeg om te voldoen aan de klantvraag. Daarnaast kunnen wij dankzij uitgekiende werving en selectie uiterst gemotiveerde vakmensen uit onder meer Letland en Roemenië inzetten”, aldus Lensen.


Volop kansen voor groei
Hij voorziet dan ook dat de groei van Profimax de komende jaren onverminderd door zal zetten. “De laatste jaren en ook de komende jaren gaat het niet om de prijs maar om de juiste mensen. We voorzien naast organische groei in onze huidige specialisatie dat we ook technici in gaan zetten in het verlengde van de keten. Opdrachtgevers vragen nu al bijvoorbeeld om metselaars, maar ook om specialisten voor productie. Dat biedt ons volop kansen nu het Nederlandse personeel vergrijst en uitstroomt en niet meer wordt aangevuld vanuit bijvoorbeeld de ROC’s”, stelt Lensen.


Profimax in Rosmalen (www.profimax.nl) is een spin-off van het in dak- en gevelconstructies gespecialiseerde bedrijf Lenco Projects, dat jaarlijks circa 125 grootschalige utiliteitsprojecten realiseert met twintig vaste medewerkers en bijna vijftig flexmedewerkers. Profimax heeft zeven medewerkers in vaste dienst.