Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

GevelBeheer Nederland groeit sterk en verhuist

25-04-18

GevelBeheer Nederland, specialist in service, onderhoud en advies van gevels, is verhuisd in Staphorst. Door sterke groei waren de grenzen van zowel het hoofdkantoor als het noordelijke magazijn in Staphorst bereikt.

Roland van Slooten, directeur GevelBeheer Nederland, geeft aan “De afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid en zijn wij toe aan onze volgende stap. Wij hebben daarom ons historische pand verruild voor een mooie zichtlocatie aan de A28 in Staphorst aan de Wethouder Wassebaliestraat 6. Dit moderne kantoorpand biedt voorzieningen die passen bij de nieuwe hedendaagse bedrijfsvoering en ons ambitieniveau.” Aanvullend is ook het noordelijke magazijn voor ontvangst van materialen verhuisd naar een ruimere locatie aan de H.G. Zwerusstraat 3 in Staphorst. Het uitvoerend personeel, zoals monteurs, blijft vanuit de regionale vestigingen werkzaam.

Het nieuwe hoofdkantoor biedt met een grote open kantoortuin voldoende ruimte voor al het personeel, zowel verkoop, calculatie, uitvoering als coördinatie. Ook het engineeringbureau Geveladvies is centraal gepositioneerd op deze hoofdlocatie. ”Deze kantoorruimte biedt ons de mogelijkheid om als team korte communicatielijnen te hebben, snel te schakelen en kennis te delen. Dit zal voor onze klanten moeten leiden tot optimalisatie van oplossingen voor haar vragen en bovenal een verdere versterking van onze zienswijze wat betreft excellente service”.

GevelBeheer Nederland is een landelijk opererende organisatie op het gebied van service, onderhoud en advies aan gevels. De ambities richten zich op verdere optimalisatie van service, groei en ketensamenwerking met partners uit de gevelindustrie en met name op het bevorderen van comfort en functionaliteit van het vastgoed.

Roland van Slooten is enthousiast over de recente ontwikkelingen en ziet de toekomst positief tegemoet “Wij bieden hoogwaardige dienstverlening en landelijke dekking met servicemonteurs om de hoek bij de klant. Zij kennen de klant, spreken de taal van de regio en bieden snelle service. Dit in combinatie met onze nieuwe hoofdvestiging zal bijdrage aan verder groei van onze organisatie. De nieuwe locaties bieden ons de mogelijkheid om de klant nog beter van dienst te zijn en onze gezamenlijke ambities waar te maken.”.