Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

«« Terug

Gevelbeheer Nederland neemt activiteiten over van GevelPlan

11-12-14

Gevelbeheer Nederland neemt de kunststof en aluminium activiteiten onder de merknaam EsenO over van GevelPlan. EsenO is van oorsprong een gevelonderhoudsbedrijf dat gevels plaatst, onderhoudt en renoveert in heel Nederland voor opdrachtgevers uit de zakelijke utiliteits- en woonbranche.

De overgenomen activiteiten van GevelPlan sluiten naadloos aan bij de core business van Gevelbeheer Nederland; het adviseren en uitvoeren van onderhoud, service en revitalisatie van gevels. Samen met de zusteronderneming binnen de Rollecate Groep kan Gevelbeheer Nederland daar ook het advies en de uitvoering van nieuwbouw aan toevoegen.
Door het overnemen van de kunststof en aluminium activiteiten onder de merknaam Eseno versterkt Gevelbeheer Nederland haar positie in de markt. “Wij zijn blij dat wij in deze tijd een sterke merknaam en de bijbehorende activiteiten kunnen overnemen”, aldus Roland van Slooten, directeur Gevelbeheer Nederland.

Gevelbeheer Nederland is onderdeel van de Rollecate Groep. Rollecate is al 60 jaar een toonaangevende gevelbouwer in de woning- en utiliteitsbouw. Begonnen in 1954 als producent van stalen ramen en deuren, uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof en composiet. Tegenwoordig bestaat de Rollecate Groep uit ruim 550 medewerkers, verspreid over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Mede dankzij haar eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten is de Rollecate Groep in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.