Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

«« Terug

Gezamenlijke huisvesting voor SKG-IKOB Certificatie

11-05-15

SKG-IKOB Certificatie, ontstaan uit een fusie tussen certificeringsbedrijven SKG en IKOB-BKB, bezegelt de samenwerking door het gezamenlijk betrekken van een bedrijfspand. Begin mei was de eerste werkdag op de nieuwe locatie op bedrijventerrein Hoge Weide III in Geldermalsen. Dat was ook het moment dat de nieuwe huisstijl van SKG-IKOB gelanceerd werd.

SKG was gevestigd in Wageningen en IKOB-BKB in Houten. Met de nieuwe locatie zijn de bedrijven  erin geslaagd een plek halverwege, tussen de oorspronkelijke vestigingen te vinden, die bovendien centraal in Nederland aan de A15 ligt. Het pand uit 1997 is de afgelopen maanden op onze wensen en behoeften aangepast. Naast een kantorendeel bestaat het pand uit een groot laboratorium waarin tests en (duur)proeven worden uitgevoerd. Samen één bedrijf en samen in één pand betekent ook samen één huisstijl. Vanaf heden prijkt dan ook het nieuwe logo van SKG-IKOB Certificatie op briefpapier, certificaten en alle overige uitingen. Het nieuwe adres van SKG-IKOB Certificatie is Poppenbouwing 56, 4191 NZ Geldermalsen.

SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001).