Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

«« Terug

IKOB-BKB versterkt banden met TU Delft

08-12-14

Vanaf 1 december jl. leidt Ton van Beek het Ageing Centre van de TU Delft. Ton van Beek werkte daarvoor als certificatiemanager bij IKOB-BKB en blijft ook naast zijn nieuwe functie betrokken bij certificering van steenachtige materialen, zoals kalkzandsteen, keramiek, cement, zand, grind en beton.

Het Ageing Centre wil wetenschappelijke kennis inzetten ten behoeve van een hoger kwaliteitsniveau van materialen en producten en zo een bijdrage leveren aan duurzame ontwikkeling. IKOB-BKB is ervan overtuigd dat fundamentele kennis een belangrijke voorwaarde is voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en innovaties in de industrie.

Over het Ageing Centre
Het Ageing Centre van de TU Delft is onderdeel van het Delft Centre for Materials. Dit centrum onderzoekt de invloed van zogenaamde tijdafhankelijke processen op het gedrag van materialen en constructies, zowel in de bouw als daarbuiten. Het Ageing Centre doet fundamenteel onderzoek naar het verouderen van materialen, wat leidt tot modellen voor het simuleren en voorspellen van verouderingsgedrag, maar ook tot verbetering of ontwikkeling van nieuwe materialen die minder verouderingsgevoelig zijn.

Over IKOB-BKB
IKOB-BKB is een onderdeel van SKG-IKOB Certificatie. SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001).