Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

Managementwisseling bij Kingspan Geïsoleerde Panelen

20-10-14

Het portfolio van Kingspan Geïsoleerde Panelen is het afgelopen decennium steeds meer toegespitst op een duurzame en vooral energie-efficiënte gebouwschil. De strategische focus ligt daarom op de waarde propositie van duurzaamheid, milieu, (kosten)efficiëntie én brandveiligheid. De nieuwe manier van bouwen die hierbij hoort begint langzaam door te dringen tot de Europese bouw- en vastgoedsector. 

Complementair aan de range van de divisie Geïsoleerde Panelen werd door andere divisies een scala aan duurzame oplossingen ontwikkeld, variërend van koudgewalste profielen tot producten voor hernieuwbare energie zoals o.a. zonneboilers, zonnecellen en windturbines. Kingspan ontwikkelt aan de hand van deze producten integrale bouwconcepten die voorzien in de laagste exploitatiekosten gedurende de economische gebruiksduur van het gebouw.
Om deze waarde propositie op een overtuigende wijze op de Europese markt te lanceren en te implementeren, heeft Kingspan Group Frank Donkers aangesteld als European Market Development Director. 

Frank Donkers is reeds 30 jaar actief in de Europese bouw- en vastgoedsector en bekleedde diverse directie- en managementfuncties bij o.a. Aliso, IKO Europe en Kingspan Geïsoleerde Panelen. Donkers participeert al jaren op proactieve wijze in verschillende (kennis)platforms waaronder Brandveilig Bouwen Nederland, Dutch Green Building Council, Renovate Europe, European Alliance of Companies for Energy Efficiency in Buildings, Nederlands Verbond Toelevering Bouw, Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche, CIR Isolatieraad en Infosteel. 

De leiding van de commerciële activiteiten in Nederland wordt in de functie van Commercial Director overgenomen door Pieter Snelder die voorheen actief was als Manager Product Marketing & Support bij Kingspan Insulation Continental Europe. De leiding van de commerciële activiteiten in België, eveneens in de functie van Commercial Director, wordt overgenomen door David McMahon, Managing Director van Kingspan Door Components. Hij zal deze functies in de toekomst combineren. 

Door bovengenoemde aanpassingen verwacht Kingspan nog slagvaardiger en succesvoller te kunnen opereren in lijn met haar ambitieuze groeidoelstellingen in Europa.