Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

Metaglas opent nieuwe inspiratieruimte

27-11-15

Vanaf 27 november is de nieuwe inspiratieruimte van Metaglas te bezoeken. De inspiratieruimte van Metaglas onderging een complete makeover, waardoor de slanke producten een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden. De vernieuwde inspiratieruimte biedt architecten en opdrachtgevers de totale beleving: kijken, voelen en ervaren.

In de inspiratieruimte staan slanke ramen en glasconstructies die daglicht binnen brengen centraal. De ruimte biedt innovatieve oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in woning- en utiliteitsbouw. Onder andere het nieuwe ultraslanke MethermoXL-raamsysteem is te zien. Metaglas biedt architecten en hun opdrachtgevers de mogelijkheid de producten op ware grootte te zien en te beleven. Hiermee krijg je een perfect beeld van de mogelijkheden en het resultaat. We helpen de juiste keuzes te maken en staat de juiste oplossing er niet bij dan denken de adviseurs van Metaglas meteen mee voor de beste uitwerking voor het project.

Metaglas wil de toepassing van daglicht en transparantie in gebouwen stimuleren. Duurzame bouwproducten en daglicht zijn onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat. De nieuwe inspiratieruimte brengt die ambitie in beeld. Om ideeën op te doen is de inspiratieruimte van Metaglas in Tiel op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag.