Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

«« Terug

Nieuw type Pilkington Insulight™ met ScreenLine® voor bestaande kozijnen

19-09-17

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een innovatief systeem waarbij de jaloezieën tussen het glas zitten. Er is een nieuw type ontwikkeld dat toegepast kan worden in bestaande kozijnen. Alle onderdelen van dit nieuwe type Pilkington Insulight™ met ScreenLine® zijn speciaal ontwikkeld voor een spouw van 16 mm.

 

Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is geschikt voor elke ruimte, zo is het ideaal voor de keuken en badkamer, maar ook voor de woonkamer en slaapkamer. Onlangs is Pilkington Insulight™ met ScreenLine® in samenwerking met Glas- en schildersbedrijf Van der Zee geplaatst in de slaapkamer en badkamer van de woning van de familie Snoeks. De eigenaren zijn heel tevreden over het eindresultaat. “De jaloezieën tussen het glas kunnen we eenvoudig bedienen en zo de mate van privacy bepalen. Het biedt ons veel voordeel en gemak en de jaloezieën hoeven we niet meer schoon te maken”, aldus mevrouw Snoeks. Peter van der Zee, van Glas- en schildersbedrijf Van der Zee: “Pilkington Insulight™ met ScreenLine® is een fantastisch product en ik heb al vele jaren ervaring met het plaatsen ervan. Met het nieuwe type jaloezieën tussen glas kunnen we ook mensen blij maken die het in bestaande kozijnen willen plaatsen.”

 

Het product wordt ook veel toegepast voor kantoren en luxe jachten vanwege de privacy en het gemak. Omdat de jaloezieën tussen het glas zitten hoeven de jaloezieën niet schoongemaakt te worden en weer en wind kunnen de jaloezieën niet beschadigen. Ook kan de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt perfect naar wens afgestemd worden. Het systeem sluit naadloos aan bij de nieuwste inzichten met betrekking tot energiehuishouding in woningen, zoals het passiefhuis concept. In situaties waar men juist gebruik wil maken van de gratis zonne-energie, kan dit perfect geregeld worden door de jaloezieën verder open te kantelen of op te trekken. Er is een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren leverbaar. Er is ook een gemotoriseerde uitvoering op zonne-energie verkrijgbaar, met één afstandsbediening kan de gewenste mate van zonwering en privacy geregeld worden.