MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

Projecten gezocht voor projectprijs

03-07-15 Reynaers projectprijs 2015 van start

Al 18 jaar komen in de Reynaers Projectprijs de mooiste gebouwen naar voren. Projecten waar iedereen die er aan meegewerkt heeft, trots op mag zijn: van architect tot gevelbouwer, van aannemer tot opdrachtgever èn systeemleverancier. Inmiddels is het inschrijven voor de Reynaers Projectprijs 2015 gestart.

Tot en met 11 september 2015 kunnen projecten aangemeld worden op projectprijs.reynaers.nl. Daarna nomineert de vakjury 10 projecten waar het publiek online op kan stemmen. De uiteindelijke winnaar van deze publieksprijs ontvangt 2.500,00 euro. Eenzelfde bedrag doneert Reynaers aan een goed architectuur-doel dat in overleg met de winnaar wordt vastgesteld.

Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers kijkt enthousiast terug op de afgelopen jaren. ‘’De inzendingen zijn ieder jaar opnieuw van een geweldige kwaliteit. Vorig jaar zijn we gestart met het maken van een video per genomineerd project waarin de architect toelichting geeft op zijn ontwerp en de keuze voor het gebruik van aluminium systemen in de gevel. Dat concept is positief ontvangen en daarom zullen we ook nu op deze manier werken.’’

Afgelopen jaar won Dune House op Terschelling, een ontwerp van Marc Koehler architecten, de projectprijs, een jaar eerder Nedinsco in Venlo, een ontwerp van architectenbureau diederendirrix. De opvolger van Dune House zal over een half jaar bekend zijn.