Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

«« Terug

Qurrent en Oskomera sluiten handen ineen

16-12-13 Partijen hebben de ambitie om gezamenlijk meer duurzame proposities te ontwikkelen

Partijen hebben de ambitie om gezamenlijk meer duurzame proposities te ontwikkelen

 

Qurrent Renewable Energy en Oskomera Home Solar hebben een nieuwe propositie ontwikkeld waarbij zonne-energiesystemen aangeboden worden aan klanten van Qurrent met een daarbij geleverde Qbox voor energiemonitor. Op deze manier biedt Qurrent klanten totale service: van zelf opwekken tot en met het daadwerkelijke inzicht in de opwek. Oskomera Home Solar is partner van Qurrent voor de gehele levering en installatie van de zonne-energiesystemen. Het is de ambitie om begin volgend jaar de eerste marketingacties te lanceren.

 

De samenwerking is eind november ondertekend door Dennis Gieselaar (directeur Oskomera Solar Power Solutions) en Richard Klatten (directeur Qurrent). Vanwege de goede relatie, de professionele werkwijze en klantcommunicatie heeft Qurrent gekozen voor Oskomera als partner. Daarnaast biedt Oskomera Home Solar een landelijke dekking met installateurs en levert het Oskomera hoge kwaliteit materialen en installaties. Bij het zonne-energiesysteem ontvangt iedere klant een Qbox, een energiemonitor ontwikkeld door Qurrent. De Qbox geeft inzicht op het energieverbruik via pc, tablet of smartphone. Op die manier kan de klant het zonne-energiesysteem zelf monitoren.

 

Over Oskomera Home Solar:
Met 10 jaar ervaring in het realiseren van groot en kleinschalige zonne-energiesystemen levert  Oskomera Home Solar zonne-energiesystemen voor particulieren met gerenommeerde A-merken en kwaliteit.

 

Over Qurrent:
Doelstelling van Qurrent is om net zoveel energie op te wekken als we verbruiken. En daarbij gebruik maken van de mogelijkheden die de planeet ons biedt. Want energie is overal. Altijd.
Qurrent is een dochteronderneming van stichting Doen.