NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

RENSON® groeit van Belgisch bedrijf uit tot wereldspeler

21-04-16 Prestigieus torenproject in Shanghai

De recente groei en passie voor innovatie brachten Renson eind 2015 nog tot in de finale van de prestigieuze Belgische wedstrijd ‘onderneming van het jaar’. En hoewel de activiteiten van het Waregemse bedrijf al langer sterk internationaal georiënteerd zijn, ligt de uitdaging er voor Renson nu in om uit te groeien tot een wereldspeler op het vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen. Het binnenhalen van een nieuw prestigieus project in Shanghai zet het bedrijf nog eens extra in de spotlights.

 

Torenproject Shanghai
Renson is al sinds 2013 actief op de Aziatische markt. Vandaag is de trendsetter in ventilatie, Zonwering en terrasoverkappingen vertegenwoordigd in China, Taiwan, Hong Kong, Signapore, Thailand, Indonesië en Japan. “Renson gooide eerder al eens hoge ogen door een Lagune terrasoverkapping te installeren op de 58ste verdieping van het Ritz Carlton hotel in Shanghai. Maar het ‘Black Forest’ project in Shanghai is nu wel het eerste project van deze grootorde in Azië”, verduidelijkt Rick Heintjes, Renson Sales Manager voor Azië. “Dit project omvat de plaatsing van maar liefst 3000 Fixscreens in high-end residentiële appartementen, verdeeld over 3 torengebouwen. De eerste van die torens werd al uitgerust met 985 van die types doekzonwering. Het contract voor het tweede en derde torengebouw werd eind september 2015 afgesloten met plaatsing voorzien in mei 2016. Deze overeenkomst is met z’n waarde van meer dan € 1,8 milioen de grootste deal die Renson tot op vandaag op de Aziatische markt kon afsluiten.”


Paul Renson: “Renson's ambitie bestaat erin om van een Belgisch bedrijf uit te groeien tot een wereldspeler op het vlak van ventilatie, Zonwering en terrasoverkappingen. Projecten als dit in Shanghai geven ons een nieuwe boost om verder te gaan op de ingeslagen weg”