NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

Rollecate 60 jaar!

11-06-14

Afgelopen maandag 9 juni 2014 bestond Rollecate precies 60 jaar, een prestatie van formaat! Het is precies 60 jaar geleden dat Roelof Roo, de vader van de huidige eigenaren van de Rollecate Groep, en zijn compagnons Hendrik Zwerus en Hendrik Vonder zijn gestart met het produceren van stalen ramen en deuren. Onder de naam Rollecate hadden zij zich gevestigd in de oude gemeentewerf in Staphorst. Een succesvolle formule, bleek al snel. 

In de afgelopen 60 jaar heeft Rollecate zich van lokale kozijnproducent ontwikkeld naar een toonaangevende, internationale en multidivisionele onderneming. Met ruim 550 medewerkers staat Rollecate Groep bekend als expert op het gebied van gevels en geveldelen in aluminium, staal en kunststof. Van advies tot en met de nazorg en service, Rollecate Groep overziet het gehele proces.

“Onze huidige positie in de markt is een verworvenheid sinds 1954. Een prachtig resultaat, maar beslist geen reden om rustig achterover te leunen”, aldus Johan Roo. “Ondanks de lastige economische situatie zijn wij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om de positie van Rollecate en van de Rollecate Groep verder te versterken. Wij hebben een gezonde ambitie en zien de toekomst vol positiviteit tegemoet”. 

Rollecate is trots op de weg die zij in de afgelopen 60 jaar afgelegd heeft en het bedrijf gevormd heeft tot waar zij nu staat.  Diederik Roo: “Via deze weg willen wij al onze klanten, relaties, leveranciers, medewerkers en oud-medewerkers bedanken voor de afgelopen 60 jaar”.