Motel One

Motel One, gelegen op een fraaie locatie recht tegenover de hoofdingang van de RAI te Amsterdam is de eerste vestiging van de… | »

VMRG-lid:
Blitta BV

Van der Valk

Het nieuwe hotelcomplex van Van der Valk langs de A12 bestaat uit 150 luxe kamers en 15 multifunctionele vergader- en… | »

VMRG-lid:
Rollecate Groep

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht van aannemer JP van… | »

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht van aannemer JP van… | »

Particuliere woning

De uitdaging en het onderscheidend vermogen van dit ontwerp zocht de architect in de bijzondere elementen en kleine details. Om… | »

MFA de Heerd

In één jaar tijd is in Heerde Oost een nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) gebouwd. Het gebouw huisvest vier… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd tot een foodhall met… | »

VMRG-lid:
H. Baars BV

A'DAM Toren

De A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam, ook wel bekend als de voormalig Shell toren, is in opdracht van aannemer JP van… | »

JT Bioscoop

Met de komst van de nieuwe JT-bioscoop in Hilversum is één van de grootste en meest geavanceerde bioscopen in Nederland… | »

VMRG-lid:
Intal BV

Courtyard

In het Atlas ArenA-complex in Amsterdam Zuidoost realiseerde Bouwbedrijf De Vries en Verburg een nieuw Marriott hotel. Het… | »

«« Terug

Rollecate Groep start met Talent Programma voor de manager van morgen

29-05-18

Onlangs heeft de kick-off van het Rollecate Groep Talent Programma plaats gevonden. Een aantal high potentials is aan dit 3-jarige traject begonnen. Met dit programma investeert de gevelbouwer in talenten die de ambitie en potentie hebben om zich te ontwikkelen tot de toekomstige managers.

“Rollecate Groep is toonaangevend gevelbouwer in Nederland en wil ook op het gebied van HR en personeelsontwikkeling toonaangevend zijn. Door dit nieuwe traject maken we ons klaar voor de toekomst, om zo onze positie in de markt te behouden en te versterken”, zegt Diederik Roo, CFO van de Rollecate Groep. “Wij zijn van mening dat onze medewerkers het meest waardevol zijn en in het werkveld het verschil maken, daarom zijn wij als werkgever ons bewust dat aantrekkelijkheid als werkgever, aandacht voor talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding van medewerkers het verschil maakt.

Het plan voor een Talent Programma is ontstaan tijdens een synergie sessie van de Rollecate Groep onder leiding van professor Jagersma. Een breed gedragen plan, ontstaan vanuit de organisatie zelf.

Het complete programma is door de Rollecate Groep opgesteld en ontwikkeld. Het 3-jarige traject omvat trainingen, workshops, casestudies, werkbezoeken en interne coaching gericht op inhoudelijke/vaktechnische componenten en ontwikkeling van (management)vaardigheden en competenties. Iedere deelnemer heeft een interne coach. “Directeuren van de verschillende werkmaatschappijen zullen de talenten begeleiden en kennis overdragen” zegt Diederik Roo “Zowel directies als de deelnemers tonen volledige commitment, regelmatig zijn er gesprekken en coachingsmomenten”. Leading self, leading others en leading business zijn de hoofdonderwerpen tijdens de 3 jaar.

Kandidaten zijn aangedragen vanuit de organisatie zelf en uiteindelijk geselecteerd na uitvoerige assessments. “De deelnemers hebben ambitie, vermogen en engagement om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien. Ze zijn betrokken bij de Rollecate Groep en kunnen het verschil maken door hun talent” geeft Diederik Roo aan. “We willen het iedere dag weer beter doen en staan nu al stil bij de dag van morgen. High potentials zorgen voor nieuw elan, nieuwe inzichten en continuïteit voor de middellange en lange termijn van ons mooie bedrijf. Ze zijn meer dan waardevol. Met dit programma willen we managementpotentieel werven – boeien – binden – ontwikkelen voor een bijdrage aan het Rollecate van de toekomst.

Dit Talent Programma loopt naast de bestaande mogelijkheden voor ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Vanuit haar missie biedt de Rollecate Groep werknemers mogelijkheden om zichzelf te ontplooien en binnen de organisatie te groeien. Hierdoor wil Rollecate ook haar aantrekkelijkheid als werkgever vergroten en versterken.