Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

Samenwerkingsverband Transcarbo, Kolf & Molijn en GevelBeheer Nederland

07-12-18

Transcarbo Kunststof Kozijnen, Kolf & Molijn en GevelBeheer Nederland zijn een samenwerkingsverband onder de naam K&A Gevelgroep aangegaan. Op deze manier ontstaat er één aanspreekpunt voor projecten, waarin zowel kunststof als aluminium kozijnen worden toegepast aangevuld met planmatig onderhoud.

“Samen kunnen wij van advies tot en met nazorg aanbieden voor project waar kunststof en aluminium kozijnen worden gevraagd” zegt Martijn van Dijk, directeur Kolf & Molijn. “Onze samenwerking maakt het mogelijk om onze relaties tijdens projecten volledig te ontzorgen” vult Mayco van de Wal, directeur Transcarbo, aan.

K&A staat voor Kunststof en Aluminium. Transcarbo is één van de grootste leverancier van kunststof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland en Kolf & Molijn is specialist in aluminium ramen en deuren voor seriematige projecten. GevelBeheer Nederland is de onafhankelijke, landelijk partner op het gebied van gevelbeheer door service, onderhoud en advies.

Roland van Slooten, directeur GevelBeheer Nederland, geeft aan “door deze krachtige samenwerking staan wij garant voor grote expertise, betrouwbaarheid en continuïteit. Samen optimaliseren wij de realisatie en planmatig onderhoud van projecten.”

Op de Bouwbeurs van 4-8 februari 2019 zullen Transcarbo, Kolf & Molijn en GevelBeheer Nederland zich als samenwerkingsverband K&A Gevelgroep presenteren.