Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

«« Terug

SKG-IKOB geaccrediteerd voor certificering kunststof profielen

14-07-16

SKG-IKOB Certificatie mag vanaf heden onder accreditatie productcertificaten afgeven voor kunststof profielen. De Raad voor Accreditatie heeft aan SKG-IKOB de accreditatie verleend  voor certificering op BRL 0702 voor kunststof profielen voor de productie van ramen en deuren. Daarmee kunnen producenten en extrusiebedrijven eenvoudig aantonen dat de profielen geschikt zijn voor de productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof ramen en deuren.

Binnen de kunststof gevelelementenindustrie is SKG-IKOB vanaf haar oprichting in 1977 een belangrijke certificatie-instelling op het gebied van de productie en de montage van kunststof gevelelementen. Door de uitbreiding van de scope van certificatie met kunststof profielen bedient SKG-IKOB de gehele kunststof gevelelementen industrie en levert daarmee een bijdrage aan integrale kwaliteitsborging.

In de zomer van 2015 reikte SKG-IKOB haar eerste productcertificaat uit aan GEALAN Fenster-Systeme GmbH. Hierna is het onderzoek voor het behalen van de accreditatie gestart. De Raad voor Accreditatie heeft haar grondige onderzoek onlangs met positief resultaat afgesloten.

Over SKG-IKOB Certificatie
SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001). Meer informatie over SKG-IKOB op www.skgikob.nl.