MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

«« Terug

SKG-IKOB nieuwe eigenaar van BRIS B.V

08-09-17 Toekomst van software ontwikkelaar wet- en regelgeving is veilig gesteld

De aandelen van BRIS B.V. zijn volledig overgegaan van SBRCURnet naar SKG-IKOB. De bedrijven hebben op maandag 28 augustus 2017 de overeenkomst getekend.

 

Sinds 1992 ontwikkelt en levert BRIS software voor de professionele gebruiker van de bouw gerelateerde wet- en regelgeving. BRIS is in 1992 begonnen onder de vlag van SBR, sinds 2013 SBRCURnet. SBRCURnet zal eind 2017 de deuren sluiten. Vanaf vandaag is SKG-IKOB de nieuwe eigenaar van BRIS.

 

BRIS blijft een volledig zelfstandige B.V. onder de vlag van de SKG-IKOB Holding. SKG-IKOB neemt BRIS met alle medewerkers over.

 

SKG-IKOB is dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. SKG-IKOB ontwikkelt totaalconcepten op het gebied van certificatie en beproeving van de gehele gebouwschil en de gebouwde omgeving.

 

Cynthia Zijlstra, directeur BRIS: “Ik ben erg enthousiast over de overname door SKG-IKOB. Dit is een partij die uitstekend bij ons past. Onze producten zijn van toegevoegde waarde voor SKG-IKOB en vice versa is dit ook het geval. BRIS en SKG-IKOB staan beiden in de branche bekend als betrouwbare organisaties: wij bieden zekerheid in de bouw. Ik kijk er naar uit om samen met het team een nog sterker BRIS te bouwen”.

 

De overname van BRIS past in de strategie van SKG-IKOB. De drijfveer van beide bedrijven is het bieden van zekerheid in de bouw. Met expertise op het gebied van kwaliteitsborging en certificering in de bouw, bieden SKG-IKOB en BRIS samen een nog vollediger aanbod  aan de bouwpartners.

 

Bastiaan Benz, directeur SKG-IKOB: “Zowel SKG-IKOB als BRIS leveren diensten gebaseerd op kennis van techniek en regelgeving. Met BRIS binnen onze organisatie verstevigen wij onze positie als onafhankelijk kennisinstituut in de bouw.”
Olaf van Panhuys, directeur SKG-IKOB: “BRIS is de perfecte aanvulling op de huidige dienstverlening van SKG-IKOB. Hier zullen zowel de klanten van SKG-IKOB als de klanten van BRIS van gaan profiteren.”

 

BRIS levert software voor de professionele gebruiker van de bouw gerelateerde wet- en regelgeving. De producten onderscheiden zich door de onderlinge relaties te tonen tussen de verschillende aspecten van de bouwregelgeving en normering. De producten zijn ook geschikt ter ondersteuning bij het toetsen en toezicht houden.