NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

«« Terug

Smits wint Vakprijs 'Beste Leverancier 2013

15-11-13

Op de Romazo Branchedag 4 november jl. werd bekend gemaakt dat de meeste stemmen voor de Vakprijs 'Beste Leverancier' van het vakblad Z&R naar Smits Rolluiken gingen. Algemeen directeur Michel Willemse nam de vakprijs op deze dag graag in ontvangst.

In zijn toelichting roemde marketing- en salesmanager Thorold Wevers van Louwers Uitgeversorganisatie – uitgever van Z&R – de heldere kijk op ondernemen van dit bedrijf. Het fundament daarvoor is precies 25 jaar geleden gelegd door Piet Smits, een telg uit een echt ondernemersgeslacht. Door te investeren in een optimale bedrijfsvoering en een efficiënte productie, opereert Smits dicht bij de markt. “Smits heeft een duidelijke en in sommige opzichten onderscheidende kijk op de zonweringmarkt”, aldus Wevers. “Het Best Buy Smits programma is daarvan een exponent.”

Smits maakt, net als AVZ en Hylas, deel uit van de Ierse CRH Groep en wordt dus in de rug gesteund door een sterk en financieel draagkrachtig netwerk van bouwgerelateerde bedrijven. Desondanks opereert het bedrijf heel nuchter en worden er geen rare sprongen gemaakt. “Je moet je niet anders voordoen dan je bent” en “gewoon waarmaken wat je belooft”, zei Michèl Willemse eerder dit jaar in een interview met Z&R.

Wij zijn ontzettend trots dat de klanten ons hebben voorgedragen voor deze vakprijs. Wij bedanken onze klanten en leveranciers voor het vertrouwen en de goede samenwerking.