Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

Solarlux Nederland opent deuren in experience center Studio Senses

06-11-14

Recent opende een gloednieuw Nederlands ‘experience center’ voor professionele sfeer- en smaakmakers zijn deuren in Zwolle: Studio Senses. Een uniek belevingsconcept van, voor en door horecaondernemers. Bezoekers kunnen daar nu ‘sfeer proeven’ en onder meer de producten van Solarlux bewonderen.

Experience center Studio Senses wil ‘alle zintuigen prikkelen’. Het biedt 5000 m2 inspiratie voor inrichting, interieur en identiteit. Daarnaast kunnen horecaondernemers een voorproefje krijgen van de nieuwste trends op het gebied van koken, sfeer en gastvrijheid. Van interieurontwerper tot barista en grootkeukenspecialist: vooraanstaande namen uit de horecabranche wisten al een plekje te bemachtigen in dit inspirerende centrum.

Nieuwe gastvrije balans
Daar past Solarlux met haar flexibele geveloplossingen uitstekend bij. De serres, terrasoverkappingen, schuif- en vouwwandsystemen van het bedrijf worden namelijk veel toegepast voor horeca- en winkelentrees. Ze bieden zicht op de omgeving, openheid en transparantie in één. En niet te vergeten: ze zorgen voor meer sfeer, op een milieuvriendelijke manier! Vooral het licht- en warmtedoorlatende karakter van het glas - dat ook nog eens zorgt voor een besparing op de energierekening - charmeert veel gasten. 

Een leuk gegeven voor de horecaondernemer: omdat serres het hele jaar door beschutting bieden, kunnen gasten de zitplaatsen in het café of restaurant langer benutten. Dat zorgt voor een aantoonbare stijging van de omzet in de horecagelegenheid.

“De gastvrije leus ‘de deur staat open’ krijgt door Solarlux een geheel nieuwe dimensie,” aldus Roelof Rozema, commercieel directeur Solarlux Nederland. “Openheid en toegankelijkheid zijn belangrijke waarden voor klantgerichtheid. Onze flexibele geveloplossingen zorgen voor een evenwichtige balans tussen de twee.”

Samenwerking
De Solarlux-serre met geïsoleerde vouwwanden (SL60 en SL80) en ongeïsoleerde varianten (SL 25XXL en SL45) siert het experience center. Deze is geplaatst in samenwerking met de mede-initiatiefnemer van Studio Senses, Kaja Interieurs. Op afspraak zijn de vertegenwoordigers van Solarlux aanwezig voor een persoonlijk gesprek.
“De introductie van een showroom in experience center Studio Senses is een nieuw hoogtepunt voor Solarlux Nederland,” besluit Rozema.