Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

«« Terug

Vorsselmans steeds meer actief op internationale markt

26-06-15 Eerste gevelproject in Londen opgestart

Tegen de economische stroom in, is aluminiumconstructeur Vorsselmans in volle expansie. Zo werden recent niet alleen enkele nieuwe bouwprojecten opgestart in de Benelux, maar voor het eerst ook in het Verenigd Koninkrijk.

 

Londen
Ondanks de zware concurrentie vanuit lageloonlanden in Oost-Europa, groeit het familiebedrijf Vorsselmans in Loenhout fors. Niet alleen in de vertrouwde Benelux-markt, maar ook daarbuiten. In Londen wordt momenteel de engineering opgestart van een 28 verdiepingen tellende toren, vlakbij het Olympisch Stadion. Speciaal voor de Engelse markt heeft Vorsselmans samen met een Nederlandse partner een vennootschap opgericht, VGV Façades, om ook op lange termijn zaken te doen in deze groeimarkt.


De Vorsselmans-strategie: kwaliteit
Mark Vorsselmans, gedelegeerd bestuurder, verklaart de groei: “Kwaliteit op maat wint het op termijn altijd van een goekope prijs. Afspraken nakomen, streven naar een optimale samenwerking met de klant, geëngageerde medewerkers die trouw zijn aan het bedrijf… De klant vindt het allemaal vanzelfsprekend, maar voor veel gevelbouwers is het dat niet. Door in het buitenland samen te werken met betrouwbare en gerenommeerde partners, groeit ook daar het vertrouwen in de kwaliteit van ons product en ons bedrijf.”


Benelux
In Nederland werden pas enkele grootschalige publiek-private projecten opgestart, zoals de gevangenis in Zaandam, het overheidskantoor Rijnstraat 8 in Den Haag en het gerechtsgebouw in Breda. In Luxemburg is de voorbereiding begonnen voor het KONS-project, een indrukwekkend kantoorgebouw met appartementen tegenover het centraal station. “Door actief te zijn in verschillende regio’s, zijn we minder afhankelijk van één markt, waardoor pieken en dalen beter opgevangen worden”, aldus Mark Vorsselmans. “Natuurlijk blijft onze thuismarkt van groot belang. Met projecten zoals het nieuwe NATO-hoofdkantoor in Evere, het ziekenhuis in Knokke, appartementen van het Nieuw-Zuid in Antwerpen en enkele ‘scholen van morgen’ en woonzorgcentra is de werkzekerheid voor onze medewerkers op dit moment gewaarborgd.”


Over Vorsselmans
Vorsselmans nv is al meer dan 40 jaar specialist in aluminium ramen en gevels. Wat in 1972 begon als een eenmanszaak in de achtertuin van Stan Vorsselmans, is inmiddels uitgegroeid tot een marktleidend familiebedrijf van de tweede generatie met meer dan 150 medewerkers.