Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

Record aantal inzendingen Benelux Aluminium Award 2013 voor Duurzaam Renoveren

14-01-14

Met 36 inzendingen, 12 in de Categorie Woningbouw en 24 in de Categorie Bedrijfsgebouwen kent de 4e editie van deze Award weer meer inzendingen dan de vorige. De VMRG is één van de organisatoren. Bekijk hier alle inzendingen.

 

Woensdag 22 januari om 14.00 uur worden de winnaars bekendgemaakt in het Theater op de Vakbeurs GEVEL 2014 in Ahoy te Rotterdam. U kunt er bij zijn! Boek hier uw gratis toegangsbewijs.

 

‘‘Mijn eerste indruk is dat er veel degelijk werk is afgeleverd door de architecten die een renovatieproject hebben ingezonden. Gezien de documentatie die we moeten bekijken wordt de jurering een flinke klus”, zegt juryvoorzitter Jan Brouwer.


 
2 Awards en 3 extra prijzen
De Benelux Aluminium Award 2013 voor Duurzaam Renoveren wordt toegekend aan gerenoveerde projecten/gebouwen in België en Nederland, waarin op een zinvolle en innovatieve manier aluminium is toegepast. Zowel voor Woningbouw als Bedrijfsgebouwen is een Award beschikbaar.
Naast bovengenoemde Awards zijn in beginsel 3 extra prijzen beschikbaar:
- Gevels en Daken
- Ramen en Deuren
 - Energie Efficiency

 

Afhankelijk van de aard der inzendingen heeft de Jury de vrijheid hierin te wijzigen, extra prijzen toe te voegen of een Juryprijs toe te kennen.

 

Tweejaarlijkse prijs
De Benelux Aluminium Award  voor Duurzaam Renoveren is een tweejaarlijkse prijs, die gezamenlijk is uitgeschreven door het Aluminium Centrum en de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) in Nederland en het Aluminium Center Belgium (AluCB) in België. Partnerorganisaties als de Federatie van Aluminium Constructeurs (FAC) in België, Slimbouwen, AluEco, VAS-Vereniging Aluminium Systeemleveranciers en anderen ondersteunen de Award organisatie.

 

Prijsuitreiking tijdens GEVEL 2014
 De Benelux Aluminium Awards 2013 voor Duurzaam Renoveren worden uitgereikt door Fred Schoorl, directeur van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA), tijdens de Vakbeurs GEVEL die van 22-24 januari in Ahoy te Rotterdam wordt gehouden. Alle inzendingen worden op deze beurs tentoongesteld.


Klik hier voor meer informatie over de Benelux Aluminium Award voor Duurzaam Renoveren.