Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

TBA en SKG-IKOB werken samen aan de kwaliteit in de afbouwbranche

02-11-15

 

Het Technisch Bureau Afbouw en SKG-IKOB Certificatie tekenden onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Het doel van deze overeenkomst is om onderscheid op kwaliteit voor afbouwbedrijven eenvoudiger te maken en een maximale efficiëntie te bereiken met kwaliteitscontroles die elkaar aanvullen.

 

De samenwerking zorgt voor een betere bediening van de afbouwbranche. Hierdoor wordt een groei verwacht van het aantal KOMO-gecertificeerde bedrijven.  Al decennia lang verlenen het TBA en SKG-IKOB Certificatie diverse diensten aan de afbouwbranche. Het TBA voert kwaliteitscontroles en schade expertises uit. Dit gebeurt op verzoek van het afbouwbedrijf of voor de erkenningsregeling Afbouwkeur. SKG-IKOB Certificatie is marktleider van de geaccrediteerde KOMO-Afbouw regeling.

 

De eerste stap is om de keuringen voor de erkenningsregeling Afbouwkeur en voor KOMO-Afbouw op elkaar af te stemmen, zodat er geen zaken dubbel gekeurd worden. Ook zal het TBA nieuwe aanvragen van KOMO-Afbouw in behandeling nemen. De diensten binnen de  samenwerkingsovereenkomst hebben betrekking op de certificatie werkzaamheden van BRL 9600 KOMO-Afbouw voor de scopes gietvloeren, dekvloeren, stukadoorwerk, spackspuitwerk, systeemwanden en -plafonds en niet-dragende binnenwanden van steenachtig materiaal.

 

Over het TBA

Het TBA zet zich in voor een sterke afbouwsector met ruimte voor kwaliteit en innovatie. Dit doet het TBA met haar diensten voor kwaliteitscontroles, diverse metingen op locatie en schade diagnose. Meer informatie over het TBA op www.tbafbouw.nl.

 

Over SKG-IKOB Certificatie
SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001).

Meer informatie over SKG-IKOB op  www.skgikob.nl.