MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

Vacature Directeur VMRG

13-02-17

Bent u de nieuwe directeur van de VMRG? Lees hieronder het functieprofiel. 


Directeur Branchevereniging VMRG


Creatieve, besluitvaardige inspirator die affiniteit heeft met innovatie en ontwikkeling


Onze opdrachtgever is een actieve, zelfstandige brancheorganisatie voor metalen gevels en gevelelementen. Zij vertegenwoordigt de gehele keten; de producenten van gevelelementen (leden), die onder andere ramen, deuren, puien, serres en vliesgevels maken en de bedrijven die producten of diensten aan VMRG-leden leveren (partners). De VMRG is in het belang van haar bedrijven actief op het gebied van onder andere techniek, scholing, marktverkenning, milieu, wet-en regelgeving, promotie en communicatie. De VMRG heeft zich ontwikkeld tot een organisatie die met haar 200 aangesloten leden vrijwel de gehele branche vertegenwoordigt. De VMRG is actief lid van de Europese gevelbranchevereniging FAECF. Ook maakt de VMRG deel uit van AluEco en stimuleert daardoor duurzaamheid in de gevelindustrie onder andere door onderzoek en innovatieprojecten. Verder zorgt de VMRG met het Kennis Centrum Gevelbouw voor opleiding en is vraagbaak voor de branche.


De functie
Als directeur richt u zich voornamelijk op de volgende vier pijlers:

  • Belangenbehartiging
  • Voorlichting en promotie
  • Scholing, onderzoek, opleiding en
  • Beheer van het VMRG-Keurmerk


U weet deze vier pijlers te vertalen naar een breed gedragen visie. U beweegt zich gemakkelijk in een bestuurlijke omgeving. De vele en soms tegengestelde belangen weet u als geen ander met elkaar te verbinden. Met uw ondernemersmentaliteit bent u in staat om de VMRG als onderneming te leiden. U werkt in een hecht enthousiast team van acht medewerkers. Als inspirerend manager stuurt u de interne en externe kenniswerkers en dienstverleners zowel strategisch, operationeel als organisatorisch aan. Maatschappelijke trends (zowel nationaal als internationaal) volgt u op de voet en u bent in staat tot het afleiden en formuleren van strategieën en beleid. U bent continu zoekend naar de voor de gevelindustrie vernieuwende relevante technologische en bedrijfskundige zaken.


U bent in staat om de ingeslagen koers van professionalisering en groei te continueren en ook in de toekomst te vertalen naar concrete, haalbare doelstellingen en houdt grip op de uitvoering hiervan. U adviseert het bestuur helder en adequaat en u bent uitstekend in staat om de VMRG daar waar kan te representeren.


Profiel
U heeft affiniteit met de bouwnijverheid en herkent zich in het profiel van een creatieve inspirator met ondernemersgeest die het een uitdaging vindt om de gevelindustrie verder te ontwikkelen. Omdat uw werkgebied heel Nederland bestrijkt, bent u reisbereid. Daarnaast bent u vanuit uw functie regelmatig in het buitenland. Tevens heeft u zitting in de Europese branchevereniging. U heeft een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde of technische bedrijfskunde. Ervaring met internationale zaken is vereist.


Sollicitatieprocedure
De werving- en selectieprocedure wordt exclusief verzorgd door Novesta.
Voor vragen over de vacature kunt u de heer Erik Woudman bereiken via 088-3131444.


Wilt u uw interesse bekendmaken? Dit kan door het versturen van uw cv en begeleidend schrijven naar Erik Woudman via ew@novesta.nl of via onze website www.novesta.nl
De sluiting van de procedure is gesteld op maandag 27 februari.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Rechtstreeks de VMRG contacteren eveneens niet.