Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

«« Terug

Vernieuwde website VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen

04-01-16

Per 1 januari 2016 zijn de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen in een nieuw jasje gestoken. De vernieuwde website vmrgkwaliteitseisen.nl heeft een gebruiksvriendelijker karakter gekregen. De VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen vormen de basis voor het VMRG-Keurmerk. Bedrijven met dit keurmerk leveren gegarandeerde kwaliteit in gevels.

 

Op de vernieuwde website kan met behulp van filters aangeven worden welke onderdelen van toepassing zijn. Hiervan wordt de tekst goed leesbaar weergegeven. Niet relevante tekst wordt dan lichtgrijs weergegeven. De  VMRG-Kwaliteitseisen 2016 is ook als pdf beschikbaar. Deze is te vinden onder Algemeen/Inhoud website. De VMRG-Kwaliteitseisen stonden al per 1 oktober op de website, maar zijn per 1 januari ook officieel van kracht gegaan. Inhoudelijk verandert er niets, de website ziet er alleen anders uit. Uiteraard blijft ook de zoekfunctie bestaan, waar u woorden of delen van woorden kunt opzoeken door de gehele tekst. 

 

Natuurlijk voldoen de kozijnen, ramen, deuren, serres en vliesgevels aan de eisen gesteld in het Bouwbesluit. Maar de VMRG-Keurmerk bedrijven leggen zich een aantal aanvullende en belangrijke extra eisen op, waarop ze ook gekeurd worden. Hiermee zorgt de VMRG voor optimale kwaliteitsbevordering in de markt van de gevelbouw. De actualiteit van de normen wordt verzekerd doordat de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen continu worden aangepast aan de ontwikkelingen in de techniek en aan eventuele wijzigingen in de regelgeving.