Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

«« Terug

VMRG co-sponsor BNA Beste Gebouw van het Jaar

19-05-15

De VMRG is met het VMRG-keurmerk voor het eerst dit jaar co-sponsor van BNA Beste Gebouw van het Jaar.  De prijsuitreiking vindt donderdag 21 mei plaats.

Fred Schoorl, BNA-directeur: ‘Ik ben blij met de VMRG als nieuwe co-sponsor, naast onze vertrouwde sponsor Saint-Gobain Glass. De VMRG streeft naar kwaliteit en innovatie. Die missie past bij activiteiten die de BNA voor leden organiseert. Niet alleen voor Beste Gebouw van het Jaar ziet de BNA samenwerkingsmogelijkheden, ook voor nieuwe activiteiten’.

Jolanda Verschuur, manager Marketing en Communicatie VMRG: ‘De bouw van een gevel begint bij de architect. Architecten leveren onder meer toegevoegde waarde door slimme geveloplossingen te bieden. Onze leden, gevelbouwers met het VMRG-keurmerk, denken daarin mee en bieden meerwaarde door de meest geavanceerde en gegarandeerde kwaliteit te leveren. Een samenwerking die tot mooie resultaten leidt. Ditzelfde doel heeft de VMRG voor ogen bij de samenwerking met de BNA.’ 

Over BNA Beste Gebouw van het Jaar

BNA Beste Gebouw van het Jaar is de Nederlandse architectuurprijs voor architectenbureaus die opdrachtgevers en samenleving meerwaarde bieden. De prijs wordt sinds 2006 uitgereikt. Inzenders voor Beste Gebouw van het Jaar tonen aan dat het gebouw excellentie in brede zin biedt. Dus naast de architectonische kwaliteit, worden juist ook de gebruiks- en belevingswaarde, de toegevoegde maatschappelijke waarde en de kwaliteit van de samenwerking meegewogen. Het is dus meer dan mooi of goed; en vooral ‘integraal’ goed. De veruit belangrijkste architectuurprijs van Nederland wordt uitgereikt door de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus (de BNA).