NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

«« Terug

VMRG Oppervlaktebehandeling: nieuwe club van professionele Oppervlaktebehandelingbedrijven

24-11-15 Gegarandeerde kwaliteit op het gebied van oppervlaktebehandeling

VMRG Oppervlaktebehandeling is de nieuwe naam van professionele Oppervlaktebehandeling bedrijven die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. De eerste bedrijven kregen uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, het VMRG Oppervlaktebehandeling certificaat uitgereikt.


In de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen zijn eisen opgenomen op het gebied van Oppervlaktebehandeling van metalen gevels en gevelelementen. Een bedrijf dient in het bezit te zijn van een geldig Qualicoat, Qualisteelcoat, Qualanod of GSB Kwaliteitslabel en conformeert zich aan de VMRG- Kwaliteitseisen en Adviezen. Alle VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijven, te herkennen aan het gelijknamige logo voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Deze bedrijven zijn Boon Edam, Deege Coating Moerdijk, Duco Ventilation & Sun Control, Jonkman Coating, Lieftink Ramenfabriek, Sapa Building Systems, Schoen Poedercoating, Van der Meer Oppervlaktetechniek, Alural Group, Astra-Stramon, Kriek Poedercoatings, Rollecate KFT Hongarije, Limeparts, Alucol, Alumet, ConceptColor en Aluprof.

Bert Lieverse, voorzitter en directeur van  de VMRG, is trots op deze groep bedrijven. “De VMRG heeft als doel dat alle bij ons aangesloten bedrijven gegarandeerd leveren volgens de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Met deze groep VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijven maken we weer een stap op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Het logo VMRG Oppervlaktebehandeling  maakt het voor de buitenwereld duidelijk dat deze bedrijven leveren volgens de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Een gevelbouwer met het VMRG-Keurmerk die  een VMRG Oppervlaktebehandeling bedrijf inschakelt, heeft hiermee de garantie dat dit bedrijf ook levert conform deze eisen.” Handig is ook dat deze eisen niet meer bestaan uit een  boek, maar uit een website die  voor  iedereen toegankelijk is op www.vmrgkwaliteitseisen.nl. VMRG Oppervlaktebehandeling is een groep van professionele Oppervlaktebehandeling bedrijven die gegarandeerd kwaliteit leveren. Eerder dit jaar kreeg al een groep zonweringsbedrijven het VMRG Zonwering certificaat uitgereikt en een groep panelenbedrijven het VMRG Panelen certificaat uitgereikt.