NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

VMRG Panelen: nieuwe club van professionele Panelenbedrijven

05-06-15 Gegarandeerde kwaliteit op het gebied van Panelen

VMRG Panelen is de nieuwe naam van professionele Panelenbedrijven die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. De eerste bedrijven zijn gekeurd door SKG-IKOB Certificatie en kregen uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, het VMRG Panelen certificaat uitgereikt.


Sinds januari 2015 zijn in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen eisen opgenomen op het gebied van Panelen. Alle VMRG Panelen bedrijven, te herkennen aan het gelijknamige logo, zijn gekeurd en voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Deze bedrijven zijn Panelen Holland, Weerter Paneelindustrie, Limeparts,  Allpro Giessen, Almet Nederland, De Mors, Prins Panelen en  Aldowa.


Bert Lieverse, voorzitter en directeur van  de VMRG, is trots op deze groep bedrijven. “De VMRG heeft als doel dat alle bij ons aangesloten bedrijven gegarandeerd leveren volgens de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Dat betekent dat alle bedrijven hierop gekeurd moeten worden. Met deze groep VMRG Panelen bedrijven maken we weer een stap op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Het logo VMRG Panelen  maakt het voor de buitenwereld duidelijk dat deze bedrijven leveren volgens de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Een gevelbouwer met het VMRG Keurmerk die  een VMRG Panelen bedrijf inschakelt, heeft hiermee de garantie dat dit bedrijf ook levert conform deze eisen.” Handig is ook dat deze eisen niet meer bestaan uit een  boek, maar uit een website die  voor  iedereen toegankelijk is op www.vmrgkwaliteitseisen.nl.

 

VMRG Panelen is een groep van professionele Panelenbedrijven die gegarandeerd kwaliteit leveren. Eerder dit jaar kreeg al een groep professionele zonweringsbedrijven het VMRG Zonwering certificaat uitgereikt.