Strijp S Blok 63

In het creatieve hart van Eindhoven zijn in 2017 aan de Philitelaan drie nieuwe woonblokken met… | »

Van Spaendonckhuis

Mede op basis van een ruime hoeveelheid ervaring in het moderniseren van bestaande bouw verkreeg… | »

MOUT

In een paar maanden is de voormalige Euro-bioscoop - in 1912 gebouwd als luxe autosalon - omgetoverd… | »

NOW

Op Park 20|20 verrijst het eerste multi-tenant gebouw: NOW. Het moderne, transparante en duurzame… | »

Vechthaven

Op een prachtig gebied aan de Vecht tussen Maarssen en Oud-Zuilen zijn meerdere riante woningen… | »

Jan Bommerhuis

Het voormalige Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat in Amsterdam werd jarenlang gehuurd door de… | »

«« Terug

VMRG verwelkomt tiende VMRG Panelen bedrijf

22-09-16

Op 21 september jl. ontvingen Dennis Meijer en Bert Manning van Compal Composites het VMRG Panelen certificaat uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG. VMRG Panelen staat voor professionele panelenbedrijven die gekeurd zijn op de VMRG Kwaliteitseisen die betrekking hebben op panelen. Bedrijven met dit certificaat voldoen gegarandeerd aan deze eisen.


Sinds januari 2015 zijn in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen eisen opgenomen op het gebied van Panelen. Alle VMRG Panelen bedrijven, te herkennen aan het gelijknamige logo, zijn gekeurd en voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Deze bedrijven zijn Panelen Holland, Weerter Paneelindustrie, Limeparts, MZAllpro, De Mors, Prins Panelen, Aldowa, Aldowa Composites, Compri Aluminium en Compal Composites.

 

Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG, is trots op deze groep bedrijven. “De VMRG heeft als doel dat alle bij ons aangesloten bedrijven gegarandeerd leveren volgens de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen. Dat betekent dat alle bedrijven hierop gekeurd moeten worden. Met deze groep VMRG Panelen bedrijven maken we een stap op het gebied van professionaliteit en kwaliteit. Het logo VMRG Panelen maakt het voor de buitenwereld duidelijk dat deze bedrijven leveren volgens de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen. Een gevelbouwer met het VMRG Keurmerk die een VMRG Panelen bedrijf inschakelt, heeft hiermee de garantie dat dit bedrijf ook levert conform deze eisen.” De VMRG-Kwaliteitseisen zijn voor iedereen toegankelijk op www.vmrgkwaliteitseisen.nl.

 

Foto: links Bert Manning, midden Dennis Meijer van Compal Composites, rechts Bert Lieverse van de VMRG