VMRG-Keurmerk

Het VMRG-Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen. Ze leveren producten die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. En ze plaatsen en monteren die op de juiste wijze. VMRG-leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles van SKG-IKOB Certificatie.

VMRG-Keurmerk-logo.png
joost-heijnis.jpg

Joost Heijnis, bouwtechnoloog architectenbureau cepezed 

"Cepezed besteedt in haar ontwerpen veel aandacht aan de kwaliteit van gevels. Om de bouwkundige en architectonische kwaliteit langdurig te borgen schrijft zij in al haar bestekken het VMRG-Keurmerk voor. Alleen dan wordt de ontworpen kwaliteit versterkt door de bouwtechnische kwaliteit die het gebouw verdient. De bij de VMRG aangesloten bedrijven bieden daarvoor de zekerheid."chris_de_weijer.jpg

Chris de Weijer, architect-directeur DP6 Architectuurstudio

"Ik sta achter het VMRG-Keurmerk dat er voor zorgt dat een gevel voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Prima eisen die de ontwerpvrijheid niet hoeven te beperken. Ze zijn altijd actueel wat betreft nationale en internationale wet- en regelgeving en goed toegankelijk via internet."

 

 

VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen®

De basis voor het VMRG-Keurmerk.
Bekijken
 

Aanmelden voor inspiratienieuwsbrief

Op de hoogte van de laatste VMRG-Keurmerk projecten
Inschrijven

facebook-vmrg.png Volg het VMRG-Keurmerk op Facebook