Bestekomschrijving

Gebaseerd op de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen functioneert het VMRG-Keurmerk als een coördinatie- en communicatiemiddel tussen vraag en aanbod. Ontwerpers en opdrachtgevers kunnen er met hun ontwerpen rekening mee houden en ervoor zorgen dat er optimaal gebruikgemaakt wordt van de mogelijkheden van de gevelbouw.

Steeds vaker worden de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen en het VMRG-Keurmerk voorgeschreven in bestekken. De gevelbouwers weten waaraan ze zich te houden hebben en men kan de terechte vragen naar kwaliteit en zekerheid vanuit de markt beantwoorden. Alle VMRG-bedrijven houden zich aan de eisen van het VMRG-Keurmerk. Daarop wordt frequent toegezien door een onafhankelijk keuringsinstituut en certificatie-instelling.

Om zeker te zijn dat een gevelbouwbedrijf werkt conform deze richtlijnen, adviseren wij om in de bestekomschrijving de volgende tekst op te nemen:

"De gevelelementen dienen te worden geleverd onder VMRG-Keurmerk, aan te tonen door middel van een geldig VMRG-Keurmerk® certificaat."

VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen®

De basis voor het VMRG-Keurmerk.
Bekijken
 

Aanmelden voor inspiratienieuwsbrief

Op de hoogte van de laatste VMRG-Keurmerk projecten
Inschrijven

facebook-vmrg.png Volg het VMRG-Keurmerk op Facebook